Rating

5.0
5.0 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Rating of BT Changer users

Excellent produit

2024.05.27.

Livraison rapide, paquet bien protégé et packaging professionnel.

Le module bluetooth est très facile à installer et les instructions sont claire, le plus dur à été de remonter les ventilations façon puzzle (saab 93 ng, poste fujitsu). Aucun problème d’appairage et de connection, la musique se lance quasi instantanément au démarrage de la voiture, avec une très bonne qualité sonore.

Bref, si vous n’avez pas de bluetooth dans votre saab, ce produit se place parmi les meilleures solutions, avec en plus un prix raisonnable !

Pierre

A device that should be in every Saab!

2023.04.08.

As someone who purchased the “bt-changer” for their Saab 9-3 (2008), I was impressed with how easy it was to install and set up. It only took a few minutes to connect to my phone and start playing my favorite tunes through my car speakers.

The sound quality is excellent and there is no noticeable lag or delay between the phone and the car stereo. The compact size of the adapter makes it easy to store behind the stereo where it won’t be seen, a great solutions if you want to upgrade the stereo but still want to keep the OEM-look.

Overall, I highly recommend the bt-changer for any Saab car owner who wants to upgrade their music listening experience in their car. It’s a high-quality and affordable solution that delivers great performance and is easy to use.

Hadi

Good price, fast shipping and excellent performance

2023.03.21.

5/5 Perfect in every way!

Customer from Sweden.

Christian

Végre az ami

2023.02.14.

Minden tökéletes végre egy 1998-as 9-5-ben. Megmaradt az eredeti designe és még is tudom élvezna a plusz luxust, amit idáig mindenféle FM transmitterrel kellett küzdenem. Ennek vége. Mindent köszönök, a hozzáállást, a segítséget, és hát az örömet okozó BT eszközt.

Sándor

A saját zenehallgatás is lehet biztonságos

2023.01.27.

A kihangosítót még a késztermék előtt megtaláltam. Azonnal hívtam is Ákost, hogy nekem kell egy ilyen, azt hiszem az 5. Vásárló voltam. Talán elmondhatom, hogy mióta létezik ez a kis csoda én azóta használom és imádom. A bluetooth kapcsolat stabil és megfelelő hangerővel és tisztasággal képes megszólaltatni a saját zenéim az autó hangrendszerén. Nincs semmi zavaró tényező. Mivel az autóban van multikormány ezért a zene kormányról léptethető. A legnagyobb biztonságot ez adja. Nem kell sem félre állni, sem vezetés közben telefonozni egy zeneváltás miatt. A zenecím kijelzés a siden pedig egy plusz nagyon jó funkció. A wifinek köszönhetően folyamatosan jobb lesz ez a kis csoda hisz a frissítések állandóan érkeznek. Felhasználói észrevételek alapján is javítják! Aki szeretné az autójában a saját telefonján lévő zenét/podcasteket hallgatni, annak csak ajánlani tudom!

Bak Szilveszter

Végre vége a CD írogatásnak

2022.11.28.

Sokat kutakodtam, hogy is tudnék egyszerűbben zenét hallgatni a kocsiban. De nem igazán találtam jó megoldást. Így maradtak a jó öreg audio CD-k. De ennek most már vége.

Beszerelése nem vészes, de azért igényel egy kis forrasztási gyakorlatot.

Nagyon jó cucc, régóta vártam erre. Köszönöm.

Balázs

Perfect

2022.11.16.

This works perfectly. Everything, sound, steering wheel control, text on SID works. The experience is perfect. If you want to play musics from your phone through Bluetooth, this is the best solution so far. It is way better than any other aftermarket stereos, or other modifications to the factory head units.

Godfrey

Egyszerű, nagyszerű

2022.11.14.

Hibátlan hangzás, gyors csatlakozás. Kifejezetten tetszik, hogy az autó kinézetét nem változtatja meg, mint egy aftermarket fejegység tenné. A beállításokban minden testreszabható benne, amire csak szükség van, és a szoftver frissítéseknek köszönhetően újabb funkciók is kerülnek bele időről időre. Innen is köszönet a termék lefejlesztéséért!

Olivér

Nem is kell ennél több…

2022.10.30.

Magam építettem be, némi telefonos segítség kíséretében. Ezúttal is köszönöm Ákosnak a türelmet! A holmi gyorsan kapcsolódik és jó minőségben szól, elég jól testreszabható és nem utolsó sorban gyári maradhat a középkonzol. Csak ajánlani tudom!

István

Perfect!

2022.10.28.

2000-es évjáratú, 9-5 SE-ben használom Ákos szerelte be,ezúton is mégegyszer köszönöm!Tökéletesn működik,gyorsan csatlakozik,illetve ahogy beülök,szépen szól,hozza amit elvárok tőle,azt hallagtok amit akarok.Én Iphone 12pro max-al használom!Csak ajánlani tudom!

Boros tamás

If you use it, write a rating too!

Shopping Basket